J&M#8

J&M#8

News about J&M#8 - Last updated November 14, 2017

G & F OIL inc. – Dokumenter til læsning ved køb i The J&M#8Project.

2016

6-5-16

Kilden har en daglig produktion på 3-4 tønder råolien.

2015

22-11-15

FRAC på J&M#8 kilden som er udført med succes, og at man er i gang med at pumpe de ca. 900 tønder vand op af kilden. Vi forventer at have nyt omkring processen til ugens projektopdateringer (uge 48 - 2015).

6-11-15

Operatøren har meddelt, at man nu har fået udarbejdet planerne omkring frac på kilden, dette arbejde skal udføres af selskabet BASIC som har lavet mange frac´s ude i området. Planen er at pumpe 25000 pund af frac sand ned i kilden sammen med 900 tønder vand, dette skille gerne få vores sandformation til at åbne sig endnu mere, sådan at den daglige produktion kommer til at stige. Som tingene ser ud p.t. forventer vi at have en dato for hvornår arbejdet skal udføres indenfor ca. 14 dage, da BASIC har meget travlt.

sm_hr]

8-9-15

Operatøren har meddelt at kildens daglige produktion er nede på 2 tønder råolie og 5 tønder vand. Man overvejer nu at udfører en FRAC på kilden, men dette kræver at der er økonomi til det og dette er man i gang med at kigge på.

21.8.15

Kilden viser tegn på stigende produktion, vi ligger p.t. med 5-6 tønder råolie om dagen og vi forventer at sælge første læs i september måned. Vi skal huske på, at denne kilde ikke har fået lavet et frac, men kun en syrebehandling, der har åbnet det yderste sandlag i vores formation. Operatøren forventer, at vi vil kunne øge produktionen med 50-75 % når et frac udføres på kilden. Dette sker dog først når priserne bliver bedre, der er ingen grund til at sælge vores olie til SPOT-priser.

23-7-15

Kilden producerer 5-6 tønder råolie om dagen p.t.

26-6-15

Den daglige produktion lige nu og her ligger på 8 tønder råolie, kilden skal lige stabiliseres inden vi kan sige hvordan produktionen kommer til at blive. Men tingene ser gode ud, hvilket vi også trænger til efter lang ventetid....: )

19-6-15

Operatøren har meddelt at vi er blevet en smule forsinket ude på området grundet store mængder regn som er kommet i løbet af denne uge. Vejret er dog blevet tørt igen og man forventer at kunne starte pumperne i løbet af næste uge.

3-6-15

Status er stadig den samme ude på projektet, grundet de utrolige store mængder nedbør og generelt dårligt vejr som har ramt staten Texas hen over de sidste mange måneder er det ikke lykkes at komme ud på området. Vejret er dog blevet bedre og holder det tørt den kommende uges tid, så er operatøren klar til at rykke ind på området og få monteret vores pumpjack så vi kan begynde at pumpe olien op.

21-4-15

Man har åbnet den sekundærer formation (Palo Pinto Lime) med succes og har skyllet kilden igennem og har kunne konstaterer at man har ramt olie, de første test viser et olie-cut på 30 % hvilket er flot I dette område, og en smule naturgas. Planen er nu at få installeret vores produktionsudstyr ude på området, dette forventes at tage ca. 10 dage hvor efter kilden vil blive sat I produktion, så vi kan se hvor stor en daglig produktion vi ville kunne få på kilden. Men alt I alt gode nyheder til alle medejere.

7-4-15

J&M#8 nyt!

Operatøren har besluttet at forlade vores primære zone, og bevæge sig op til vores sekundærer zone som ligger i det stenlag som man kalder for Palo Pinto Limestone. Her vil man forsøge at åbne formationen og bringe denne i produktion. Dette arbejde påbegyndes i næste uge. Så snart vi modtager nyt vil det blive lagt op på siden.

9-2-15

Operatøren har meddelt os at man giver kilden 4 uger mere til at opbygge tryk, hvis der ikke sker noget i denne periode, så vil man lukke zonen af og bevæge sig op til vores sekundære zone i ca. 3700 fod, sandlaget kaldes Palo Pinto Lime og her vil man så udføre et Acid-job (behandle kilden med syre for at nedbryde sandlaget), og lave en test produktion.

6-1-15

G&F Oil har meddelt os, at der stadig ikke er opbygger særligt stort tryk i kilden, og der endnu ikke er tegn olie eller gas når man åbner op for ventilen på kilden.

Planen er nu at lade kilden stå endnu 3-4 uger for at se om der sker noget, hvis ikke så er planen at vi går op til vores sekundære formation i 3750 fod, og åbner denne for at få den testet for olie og gas.

2014

18-12-14

Operatøren har meddelt os følgende vedr. kilden, de har haft en work-over rig ude ved kilden, og denne har lavet et Swab (at skylle kilden igennem), dog uden tegn på råolie. Man er en smule forundret over at der endnu ikke er kommet olie retur til vores boring, da man udførst elektrisk log test, samt mud loggen. Der var der bedre resultat på disse end vi havde på J&M#7 kilden. operatøren har besluttet at lade kilden stå et stykke tid endnu og løbende holde øje med trykket, hvis ikke der sker noget indenfor en rimelig tid, så har man planer op at forlade denne zone og bevæge sig længer op i kilden, hvor der er endnu en zone man vil teste og se om vi ikke kan starte produktionen op via denne. Vi vil løbende holde alle orienteret via denne side, omkring udviklingen.

15-12-14

Operatøren har meddelt at de stadig venter på work-over riggen som skal skylle kilden igennem, denne er forsinket ude på et andet felt, vi skal muligvis have fat på en anden rig, så vi kan få testet vores nye kilde hurtigst muligt, mere nyt følger så snart vi modtager dette. Vi beklager forsinkelsen.

6-12-14

Vi har modtaget en video fra operatøren, som viser boringen af kilden. Den har været forsinket grundet tekniske problemer med at få den afspillet korrekt.

https://docs.google.com/file/d/0Bw_6rXLxrzPuZGpqaWZtcjM0bEU/edit?pli=1

4-12-14

Operatøren har meddelt at man nu er i gang med at få installeret vores olietank ude på området, og at workover riggen gerne skulle komme ind på området fredag og lave SWOP/gennemskyldning af kilden, for at se hvor meget olie der er komme tilbage efter vores FRAC.

3-12-14

Vi har d.d. anmodet operatøren G&F Oil, om en status på arbejdet på denne kilde, vi forventer at modtage nyt i dag, som så vil blive lagt op under projekt nyt.

28-11-14

Grundet en del regn i området, er det ikke lykkes vores workover rig at komme ud til kilden, og da der har været helligdage (Thanksgiving) i perioden 27 nov. til 30 nov. så vil man først forsøge at komme ud på området igen mandag d. 1 december.

Billeder fra studieturen i november, klik på linket nedenunder

http://www.us-energybrokers.dk/?p=6194

25-11-14.

Der kommer update på projektet ultimo denne uge, samt billeder og video fra studieturen i sidste uge.

7-11-14.

Vi afventer nyt fra operatøren, burde komme i starten af næste uge.

3-11-14

Operatøren har d.d. meddelt at man i fredags udførte FRAC på kilden, og at man afventer at se olien flyde ind i vores kilde/boring igen, da denne godt kan blive presset dybt ind i formationen når man pumper store mængder vand og fint sand ned i formationen under meget stort tryk. Nogle gange kommer olien tilbage stort set lige efter man åbner op for flow back af FRAC vandet og andre gange skal kilden have lov til at være lukket i 4-5 dage for at olien kan få tid til at flyde tilbage i formationen og ind i vores kilde/boring. Vi afventer nyt fra operatøren torsdag, fredag i denne uge, hvor vi regner med at kunne modtage flere data omkring kildens status.

20-10-14

J&M#8 - Produktionsstart ca. 4 uger

15-10-14

Dagens rapport fra riggen.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4 - 15-10-14

14-10-14

J&M#8 - Vi har ramt olie

Operatøren G&F Oil, har meddelt os at man i går fik lavet MUD test af vores formationer, som tingene ser ud nu og her har vi fundet olie i vores primære formation "Cros Cut Sand" som er samme sandlag/formation som J&M#7 kilden producerer fra. Ud over denne formation, så fandt man også en mulig produktiv zone i 3750 fod (1250 meter) ca. 200 fod højre oppe i kilden i forhold til vores primære zone.

Man vil nu gå i gang med at behandle kilden med syre for at løse op i undergrunden, herefter installeres vores produktionsrør. Når dette er gjort gør man klar til at lave FRAC ligesom på J&M#7 kilden.

Hvis alt går efter plan, så kan vi have en producerende oliekilde indenfor ca. 4-6 uger.

De kan løbende følge med herinde på hjemmesiden, hvor vi ligger de seneste nyheder.

De kan læse senest rapport og se en geologisk LOG af kilden via linkene nedenunder.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-13-10-14

MAINLOG-J&M#8-13-10-14

13-10-14

Vi er nået til 3578 fod (1192 meter).

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-12-10-14

10-10-14

Vi er nået til 2310 fod (770 meter), De finder dagens borerapport nedenunder.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-10-10-14

9-10-14

Vi er nået til 1075 fod (358 meter), De finder dagens borerapport nedenunder.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-9-10-2014

8-10-14

Boring af kilden er påbegyndt, De kan se billede af boreriggen samt læse dagens bore rapport udefra feltet.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-8-10-14
Drilling_MCG_picture

Klik på billedet, for stor udgave.

7-10-14

J&M#8 - Boring påbegyndes i dag

Til alle medejere af dette projekt, boringen af kilden påbegyndes i dag, De kan løbende følge med her på forsiden under nyheder, samt inde under projekt nyt.

boringen forventes at tage ca. 10 dage.

G&F Oil inc.

See your well on Google Earth

Long: 31.8090869
Lat: 100.070957

Search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
nyhed

Newsletter Signup

*

Comments are closed.