C.C.T.W.

C.C.T.W.

News about C.C.T.W. - Last updated November 14, 2017

 

IMG_2085 IMG_1375 IMG_1339 IMG_1399

6-5-16

Operatøren gør alt for at have sorte tal på bundlinjen, så kilderne ikke kører med underskud, dette er dog svært med de lave gaspriser p.t.

8-9-15

Operatøren G & F Oil inc. ligger i forhandlingen med en mulig køber af dette projekt, som både vil overtage udstyr, lease rettighederne og rollen som fremtidig operatør.

Vi forventer at have mere information primo oktober måned 2015, får vi nyt omkring processen vil dette blive lagt op under projektnyt.

Mvh. US Energy Brokers

10-9-2013

Der er kommet gode nyheder overfra G & F Oil, Inc. omkring optimerings arbejdet på projektet. Besked fra Gary Giles, læs tekst nedenunder.

Den vedhæftede fil er en specificeret liste over fakturaer for det arbejde vi har udført, for at øge produktionen på Crosland # 1 (CCTW), Vi har øget produktion fra 10 til 40 mcf / dag og har mere end fordoblet omsætningen på CCTW projektet. De danske medejer skylder $ 21,239.11. Dette beløb vil blive delt i henhold deres ejerskabs procent i projektet, og blive modregnet i fremtidige afregninger.

Se udgiftsbilaget for det udførte arbejde, klik på linket nedenunder.

REWORK COST-Crosland #1 (Kopi af bilaget modtaget d.12-6-2013)

12-6-13

Afregningerne for april produktion, er ved at blive gjort klar til udbetaling, G & F oil, har meddelt os at der er blevet udført reworks på Crossland#1 kilden. Disse beløber til 21.239,11 USD som er vores investores andel (45,00 % w.i.), denne udgift vil blive modregnet i fremtidige indtægter.

Udgiftsbilag klik her.REWORK COST - Crosslan#1 Well

13-3-2013

Så er der billeder udefra CCTW & CCES projekterne.

Klik her for at se billederne....Go fornøjelse..

1-3-2013

Vi har talt med Gary hos G&F oil inc. Vedr. vores første afregning for December produktionen, De har modtaget afregningen og bilag, disse er ved at blive bearbejdet hos G&F oil inc. Grundet denne forsinkelse hos G&F oil inc. da de både har været ramt af sygedom, samt at de skal have opdateret deres system til at lave bilag m.m. til alle danske investorer. Har vi besluttet at rykke denne udbetaling, sådan at den kommer med på afregningen, der kommer til udbetaling mellem d. 15-25 Marts, Dvs. at vi i Marts måned både udbetaler for December 2012+Januar 2013 produktionen, dette er den eneste mulighed, da kontoret holder lukket mellem den. 5-13 Marts 2013, da vi er på inspektionstur hos alle vore samarbejdspartnere Fossil oil, Shelf Energy & G&F oil inc.

Vi håber på kundernes forståelse, og at vi fra og med Marts vil kører udbetalingerne fast hver måned mellem 15-25, hvor vi laver vores afregninger.

Med venlig hilsen

US Energy Brokers

28-2-13

Grundet sygedom hos G&F oil inc. Så er afregningen for December produktionen, som skulle sendes ud her i Februar blevet forsinket, Gary & Jann er i fuld gang med at arbejde på udbetalingerne. Vi beklage forsinkelsen...men sygedom styre man jo ikke selv...: )

Mvh. US Energy Brokers

01-12-12

Vi har nu overtaget dette producerende naturgas anlæg, G&F oil er ved at få klargjort de sidste dokumenter, som skal tinglyses hos myndighederne. Første afkast forventes udbetalt i starten af Februar 2013.

G&F Oil inc.

See your well on Google Earth

Long: ikke oplyst af operatør
Lat: ikke oplyst af operatør

Search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
nyhed

Newsletter Signup

*

Comments are closed.