C.C.E.S.

C.C.E.S.

News about C.C.E.S. - Last updated November 14, 2017

2016

6-5-16

Operatøren gør alt for at have sorte tal på bundlinjen, så kilderne ikke kører med underskud, dette er dog svært med de lave gaspriser p.t.

2015

8-9-15

Operatøren G & F Oil inc. ligger i forhandlingen med en mulig køber af dette projekt, som både vil overtage udstyr, lease rettighederne og rollen som fremtidig operatør.

Vi forventer at have mere information primo oktober måned 2015, får vi nyt omkring processen vil dette blive lagt op under projektnyt.

Mvh. US Energy Brokers

2014

12-8-14

Operatøren har planlagt, at monterer en lille pumpjack på "Wolf Den kilden" i et forsøg på at øge mængden af vand vi pumper op af kilden, dette skulle gerne resulterer i en øget produktion af naturgas, bliver dette arbejde en succes så vil man gøre det samme på flere af vores gas kilder i dette projekt, for en gang for alle at få vores daglige produktion op, så vi kan begynde at få et bedre udbytte på dette projekt.

10-2-14 - Nyt fra C.C.E.S projektet

Operatøren har meddelt, at de har fået vores Gas generator ud på området. Næste skridt er at få koblet den til produktionsanlægget og kilderne, så snart dette er gjort vil man kunne øge den daglige produktion fra kilderne.

8-2-14

Så er der gang i den plan som der er blevet lagt, for at forbedre produktionen på dette projekt. Operatøren har fået leveret en gas generator, denne vil blive installeret inden for 1 uges tid, og herefter vil det være muligt at pumpe mere vand op fra vores gas kilder og dermed øge den daglige produktion.

Vi afventer mere nyt fra operatøren, når de har fået koblet udstyret til og har haft tid til at teste det nye system.

2013

25-6-13

Så har vi modtaget det første udbytte på dette projekt, og afkastet er ikke prangende, men som alle fik af vide inden projektet blev købt, så er der en del WorkOver arbejde, som skal laves inden kilder producerer optimalt, Gary Giles, har planer om at fjerne den gas kompressor som står ude på feltet, og som koster 1700 $ pr. måned i leje, samtidigt med dette, så vil man rense kilderne igennem, så gassen kan flyde nemmere. Nogle af kilderne skal måske have monteret Pumpjacks.

Der er også planer om at skifter køber af vores gas ud, da vi kan koble os på en pipeline som at billigerer at bruge, dette sker dog først lidt længere ude i fremtiden, da man skal have lavet tegninger over hvordan man skal ligge Pipe m.m.

Se brevet nedenunder, for at læse om G & F Oil inc. planer for CCES projektet.

Letter from G&F Oil inc. Plan of action on the CCES in the future.25062013_00000

DÅRLIGT NYT!!Gary Giles, er p.t. alene om felt opgaverne, da han i sidste uge måtte sige farvel til hans forretnings partner gennem 30 år, og som var hans normale felt mand, som hjælp med den daglige drift af kilderne. Hans partner undergik en operation i sidste uge, for kræft i den ene lunge, operationen gik planlagt, men han fik herefter en svær infektion i den raske lunge, som kroppen ikke kunne klare.Så vi må lige bære over med at tingene ikke går så stærkt den kommende tid, indtil Gary finder en egnet afløser.Med venlig hilsenUS Energy Brokers

16-3-13

Vi har fået vide af Gary Giles, at sælger af CCES projektet, overdrager ejerskabet per 1. April til os, dette grundet at fundingen af projektet har taget længere tid da nogle medejer brugte megen tid inden de fik overført kapitalen. De kan se billeder udefra området, ved at klikke på linket i nyheder fra d. 13-3-2013. De er taget på vores inspektionstur her i Marts måned ( 5-13 Marts).

Med venlig hilsen

US Energy Brokers

13-3-13

Så er der billeder udefra CCTW & CCES projekterne.

Klik her for at se billederne....Go fornøjelse..

G&F Oil inc.

See your well on Google Earth

Long: ikke oplyst af operatør
Lat: Ikke oplyst af operatør

Search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
nyhed

Newsletter Signup

*

Comments are closed.