J&M#1

J&M#1

News about J&M#1 - Last updated November 14, 2017

2017

Endnu ingen nyheder i 2017

2016

21-9-16

Note i forbindelse med afregning af juli produktionen her i september måned 2016, kilden har haft 2 store udgifter nemlig reparation af vores pumpeenhed, samt tryk test af vores produktionsrør (tubing), dette har medført ekstra udgifter som vil blive betalt af hen over de kommende måneder, husk på at vi sælger 1 læs råolie hver anden måned, så tilbagebetalingstiden kan godt strække sig hen over de kommende 3-4 måneder alt afhængigt af olieprisen udvikling.
Projekt nyt!!

6-5-16

Kilden har en daglig produktion på 3-4 tønder råolien, der er ingen planer en rensning af kilden for at øge produktion før priserne kommer lidt højre op.

2014

15-12-14

Der har været nogle kunder, som gerne vil vide hvor Break-even ligger på dette projekt, i forbindelse med de faldende oliepriser. Beregningerne viser at vi med en daglig produktion på 6 tønder råolie vil have et Break-even punkt på 15 $ pr. tønde.

Vi har også regnet på hvad en oliepris på 50 $ pr. tønde vil betyde, i dette tilfælde vil vi med en produktion på 6 tønder råolie om dagen, stadig have et afkast på ca. 9 % om året.

Vores daglige produktion ligger p.t. mellem 6-8 tønder om dagen, hvor den ser ud til at have stabiliseret sig. Operatøren har meddelt at skulle produktionen falde til 4-5 tønder om dagen, så vil man fortage et såkaldt Acid-job, hvor man renser hele kilden igennem med syre, for at fjerne evt. blokader i vores formation, samt produktionsrøret.

12-8-14

J&M#7 kilden producerer stabilt med 9 tønder råolie om dagen og stort set intet vand. Operatøren har meddelt at afregningerne vil være lidt forskellige fra måned til måned, dette skyldes at vi i den ene måned når at sælge 2 læs råolie, og i den anden måned bliver der kun solgt 1 læs. Dette skyldes at hvert læs er på ca. 180 tønder råolie og man vil kun sælge hele læs, da man ellers bliver pålagt ekstra transport gebyr fra selskabet der sender tankvognen og dette vil vi gerne undgå, sådan at drift udgifterne bliver så små som mulige.

Dette betyder at i de måneder hvor vi kun sælger et læs, der vil det se ud som om vi kan har haft en produktion på ca. 6 tønder dagligt, hvilket ikke er tilfældet da resten af produktionen stadig er i vores opbevaringstanke og kommer med på den efterfølgende måneds afhentning.

17-7-14

Operatøren har meddelt at kilden producerer stabilt mellem 9-10 tønder råolie om dagen og kun 1 tønde vand. Som alle ved så ligger afkastet fra dette projekt, mellem 2-4 % om måneden hvilket er et fint resultat.

Vi er p.t. i gang med at forberede søster kilden (J&M#8), hvor alle jer der har ejerskab vivl have forkøbsret til at deltage.

14-5-2014.

Vi har nu modtaget RRC (Rail Road Commission) informationerne, så alle medejer nu kan følge med i produktionen hos myndighederne, husk at indberetningerne godt kan være 1 – 2 mdr. bagud i systemet. De vil ikke kunne se indberetning p.t. da operatøren først lige har modtaget deres RRC nummer på kilden, der kan godt gå op til 30 dage inden myndighederne for tastet informationerne ind i systemet.

Vejledning:

Destrikt: 7 C

RRC# nr./kilde nr. 18379

Link til RRC siden. http://www.rrc.state.tx.us/data/online/

1. Klik på Production Reports Query (Form PR) .

2. Vælg “Oil Lease”

3. Destrikt: 7C

4. indsæt kilde nr. i den rubrik der hedder RRC Identifier.

5.Vælg produktions periode “Prod Month Range”

21-3-2014

Så er alle afregningerne sendt til medejer, for januar produktionen. Vi kan kun konstaterer et flot resultat på dette projekt, hvilket gav et brutto afkast på 5,42 %.

Vi har talt med operatøren G&F Oil, inc. de har meddelt at produktionen ligger mellem 15 – 18 tønder råolie pr. dag på nuværende tidspunkt.

Der var meget dårligt vejr i Dallas i starten af februar, hvilket også gav en såkaldt is storm i Runnels County hvor J&M#1 projektet ligger, så vi skal forvente et laver afkast i april måned, da vi pga. stormen ikke kunne producerer i 10 dage.

13-3-2014

Vi har netop modtaget afregningerne for dette projekts omsætning i januar måned 2014. Der er solgt 601 tønder råolie, hvilket svarer til 4 læs, der er blevet afhentet og afregnet for. Vi er utrolig stolte over at kunne meddele alle medejere, at dette projekts første afkast bliver på ikke mindre end 5,42 %, som vil blive udbetalt i denne måned, når vi er klar med alle afregningerne.

Vi håber, alle medejere vil tage godt imod denne nyhed, og igen beviser et sådant resultat, at man ikke behøver at investere i megakilder med høj risiko for at kunne få et flot udbytte på sin investering i olie og gas.

Endnu en gang tillykke til alle medejere.

22-2-2014

[youtube]_MHDXGmV16Q[/youtube]

Videoen er lavet ude ved J&M#7 kilden, en del af J&M#1 projektet.

3-1-2014 – J&M#1 projektet – 2 læs råolie solgt

Vi har modtaget besked fra operatøren G & F Oil, om at vi nu har solgt 2 læs råolie her i starten af januar, og at de forventer at kunne sælge det tredje læs inden skærings datoen for afhentning omkring d. 20 januar. Så vi i alt får solgt 3 læs råolie i januar, sådan at denne omsætning vil kunne udbetales i marts måned i år, som vores første udbytte på dette projekt.

2-1-2014

G & F Oil, Inc. har meddelt at vi i dag har fået solgt vores første læs råolie fra vores tanke og at den daglige produktion ligger på ca. 18 tønder olie om dagen.

Vi kan derfor forvente første afregning fra dette projekt i marts måned 2014.

2013

2-12-2013

J&M#7 kilden, er blevet testet igen hen over de sidste 5 dage og den daglige produktion ligger på 20 tønder olie, og stort set intet vand et resultat som vi kan være godt tilfreds med.

23-11-2013

G&F Oil har meddelt os at man har været oppe på 25 tønder råolie da man lavede den sidste test produktion af kilden. Grundet dårligt vejr har man ikke kunne færdiggøre installationen af vores produktions anlæg såsom olie tanke m.m.

Man har opsat en midlertidig tank ude ved kilden, denne har nu så meget råolie i sig at man forventer at kunne begynde at sælge råolie i december måned. Da man i næste uge stadig venter på bedre vejr, samt at der er Thanksgiving i USA den. 28 november, så forventer G&F Oil at kunne opsætte vores endelige produktionsanlæg ugen efter. Det er så her vi kan sætte kilden i fuld og endelig produktion og begynde få de nøjagtige daglige produktionstal på kilden.

G&F Oil er meget positive over kildens nuværende tilstand, der produceres råolie hver dag, samt at der stort set ikke kommer vand med op sammen med råolien, hvilket er meget positivt, da dette kan betyde at vores olie cut (olie procenten i væsken) er høj.

Hvis alt går som operatøren regner med og vi sælger råolie i december måned, så vil vi kunne udbetale første udbytte fra projektet i februar 2014.

7-11-2013

Vi har modtaget besked fra operatøren G & F Oil, om at FRAC arbejdet på J&M#7 kilden, er blevet udført og at alt er gået efter plan. Man skal nu pumpe de godt 237 tønder FRAC væske op af kilden, dette vil tage ca. 2 dage. Man forventer at kunne komme med nye olie produktions tal i løbet af weekenden/start næste uge, så skulle vi gerne have et mere nøjagtigt billede af hvor meget den daglige start produktion vil være.

28-10-2013

Vi har modtaget besked fra operatøren G & F Oil, om at de skal mødes med det firma som skal lave det FRAC arbejde, som skal udføres på J&M#7 kilden. De forventer at have en dato til os indenfor 2-3 dage. Mere nyt følger…

24-10-2013

G & F Oil, Inc. er ved at forberede det lille frach job som skal udføres på kilden, for at øge produktionen, så snart vi har en dato vil den blive posted her.

Se video om hvordan en kilde bliver Fracét

[youtube]wicr2ZqmWXQ[/youtube]

23-10-2013

J&M#7 kilden er begyndt at producerer råolie, på nuværende tidspunkt har vi et olie cut på 10 %, hen over en test periode på 24 timer. Kilden skal dog lige have lov til at stabiliserer sig hen over ugen, så vi kan få et overblik over det nøjagtige olie cut. Operatøren har meddelt at man planlægger at lave et lille frac job på kilden indenfor kort tid, dette er for at udvide vores nuværende perforeringer i vores olie lomme. Dette skulle gerne resulterer i en yderligere forøgelse af vores olie cut. Vi vil blive løbende opdateret hen over ugen på kildens udvikling.

15-10-2013

G & F Oil, Inc. har meddelt at man nu har tilkoblet strøm til pump jacken ude på området, man har dog ikke kunne starte test produktionen, grundet kraftigt regnvejr i området. Man forventer at kunne sætte test produktionen i gang onsdag el. torsdag denne uge.

2-10-2013

Sidste nyt over fra G & F Oil, Inc. Er at man forventer tilkobling af strøm til Pump Jacken ude på J&M#1 projektet, i løber denne uge (uge 40). Da der har været lidt forsinkelser hos el-selskabet.

4-8-2013

Så har vi modtaget billeder udefra området hvor riggen er i fuld gang med at bore kilden.

Iphone 135 Iphone 134 Iphone 132 Iphone 131 Iphone 130 Iphone 129 Iphone 128 Iphone 125 Iphone 124 Iphone 123 Iphone 120 Iphone 119
13-8-2013

Man er ved at samle det sidste udstyr og gør klar til at starte afslutningsfasen af vores nye kilde. Dette vil ske i næste uge, da vi får en Workover Rig ind til kilden, for at perforerer vores Cross Cut sand zone/formation.
Vi vil modtage næste update fra G & F Oil, når dette arbejde er udført.

2-8-2013

MCG Daily Drilling Report-Rig #4-2-8-13

1-8-2013

Bore firma: MCG Drilling & Completing, LLC

Boredybde = 1508 fod (502 meter)

Vi bore ca. 49 fod (16.33 meter) pr. time. Klik på linket nedenunder for at se rapporten.

MCG Daily Drilling Report-Rig #4

31-7-2013

boredybde = 539 fod (179 meter), alt går efter plan.

28-7-2013

Området er nu klar til at modtage boreriggen, denne forventes at ankomme mandag, og hvis alt går efter plan, så påbegyndes boringen mandag aften lokal tid.

24-7-2013

G&F Oil, har meddelt at man er påbegyndt opbygning af området, som riggen skal sættes op, vi afventer mere nyt..

1-7-2013

Borestart er sat til den. 20 Juli 2013….Let the show begin…: )

G&F Oil inc.

See your well on Google Earth

Long: 31.8118488
Lat: 100.07054

Search

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
nyhed

Newsletter Signup

*

Comments are closed.